Anjovisfiléer i Olivolja x 2

2 x 120 g

Äkta ansjovis, dvs. Engraulis encrasicolus, det är inte vad vi vanligen kallar Ansjovis i Sverige = oftast Skarpsill i en inläggning som kallas Ansjovis. Vi älskar den Svenska Ansjovisinläggningen - Men detta är något annat! Perfekt balans mellan den goda olivoljan, fisken och
saltet.


Ingredienser:
Ansjovis filé 30g/60%, Olivolja och Salt. Fisk & Område: Anjovis (Engraulis encrasicolus), Atlantic Ocean
NE FAO 27. IUCN: Least consern (LC). Näringsvärde 100g: Energi 1581kj/382kcal, Fett
33g varav mättat 5g, Kolhydrater 0g varav socker 0g, Fibrer 0g, Protein 20g,
Salt 9,8g. Omega 3: 170mg/100g. Portion 30g: Energi 474kj/115kcal, Fett 10g
varav mättat 1,5g, Kolhydrater 0% varav sockerarter 0g, Fibrer 0%, Protein 6,1,
Salt 2,9g. % av Dagligt referensintag per portion: Energi kj 6%/kcal 6%, Fett
14% varav mättat 8%, Kolhydrater 0% varav sockerarter 0%, Fibrer 0%, Protein
12%, Salt 49%

78 kr

VisaMasterCardSwish