Om Sardinlådan

Välkommen till Sardinlådan! 

Här hittar du fiskkonserver från Portugal, Danmark och Spanien av högsta kvalitet och i ovanliga inläggningar. Sardiner, Makrill, Taggmakrill, Äkta Ansjovis, Bäckfisk, Tonfisk, Brisling (Skarpsill), Lax, Regnbåge, Näbbgädda, SIll, Blåmusslor, Hjärtmusslor, Rom och Lever.

Vi bryr oss om kvalitet och hållbarhet. Fisken flygs inte omkring kors och tvärs efter fångst. Direkt från havet in i fabriken är vårt mål. De flesta av våra produkter innehåller Olivolja eller Kallpressade Rapsolja, utvalda för att de är tillverkade på ett bra sätt och med bra smak och goda egenskaper.

Mannáburkarna från Algarve är till största delen tillverkade med lokalt fångad fisk och ingredienser. Tonfisken från Santa Catarina på Azorerna är spöfångad (pole & line). Vi använder lokala och äkta ingredienser i recepten - Morot, Lök, Vitlök, Citron, Piri-Piri , Enbär, Ljung mm från lokala leverantörer. Du kommer hitta en citronbit i burken om det står att vi använt citron. De flesta produkterna från FANGST i Danmark är hållbart framställda fast man har valt att inte märka produkterna, t ex är Brislingarna och Musslorna MSC fångad, Laxen och Regnbågen ASC odlade.

Alla våra produkter och särskilt den vilt fångade fisken innehåller gott om Protein, Mättat Fett, Omega 3, Vitaminer och mineraler. 

Produkterna innehåller inte konserveringsmedel,  färgämnen eller gluten och plåtburkarna innehåller inte Bisfenol A. 

/Sardinlådan

[email protected]


Registrerat bolagsnamn: Jytte Sjöberg Design Aktiebolag

VisaMasterCardSwish