Om Sardinlådan

Välkommen till Sardinlådan! - Nu åter med sänkta priser!

Här hittar du fiskkonserver från Portugal, Danmark och Spanien av högsta kvalitet och i ovanliga inläggningar. Sardiner, Makrill, Taggmakrill, Äkta Ansjovis, Bäckfisk, Tonfisk, Brislingar (Skarpsill), Lax, Regnbåge, Näbbgädda,SIll, Blåmusslor, Hjärtmusslor, Rom och Lever.

Under våren 2023 har vi försökt anpassa oss till den svåra situation som kostnadsutvecklingen vår svaga Svenska krona inneburit. I februari höjde vi priserna för att inte tappa alltför mycket av marginalen. Nu har vi vänt på varje kostnadssten - OCH SÄNKT nästan alla priser till samma som gällde 2022!

Vi bryr oss om kvalitet och hållbarhet. Fisken flygs inte omkring kors och tvärs efter fångst. Direkt från havet in i fabriken är vårt mål. De flesta av våra produkter innehåller Extra Virgin Olivolja eller Kallpressade Rapsolja, utvalda för att de är tillverkade på ett bra sätt och med bra smak och goda egenskaper.

Mannáburkarna från Algarve är till största delen tillverkade med lokalt fångad fisk och ingredienser. Tonfisken från Santa Catarina på Azorerna är spöfångad (pole & line). Vi använder lokala och äkta ingredienser i recepten - Morot, Lök, Vitlök, Citron, Piri-Piri , Enbär, Ljung mm från lokala leverantörerl. Du kommer hitta en citronbit i burken om det står att vi använt citron. De flesta produkterna från FANGST i Danmark är hållbart framställda fast man har valt att inte märka produkterna, t ex är Brislingarna och Musslorna MSC fångad, Laxen och Regnbågen ASC odlade.

Alla våra produkter och särskilt den vilt fångade fisken innehåller gott om Protein, Mättat Fett, Omega 3, Vitaminer och mineraler. 

Produkterna innehåller inte konserveringsmedel,  färgämnen eller gluten och plåtburkarna innehåller inte Bisfenol A. 

/Sardinlådan

[email protected]


Registrerat bolagsnamn: Jytte Sjöberg Design Aktiebolag

VisaMasterCardSwish