Bacalao (Torsk) i Olivolja & Vitlök (2 st)
2 x 120 g
Bacalao (Torsk) i Olivolja & Vitlök
En variant på Portugals nationalrätt. Fisken - Kabeljo eller Klippfisk - kärt barn har många namn, i vårt fall är råvaran torkad och saltad torsk. Med understöd av olivoljan och vitlöken framträder smaken av Portugal. Dyrt och smaken är inte för alla, men för de som gillar't är det en högtid att äta, gärna tillsammans med kokt potatis.
Ingredienser: Torsk (Gadus morhus), 70g/ 64%, Olivolja 28,5%, Vitlök 0,5%, Salt
Fisk: Torsk (Gadus morhus)
Näringsvärden 100g: Energi 774kj/184kcal, Fett 7,9g varav mättat 1,3g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 28g, Salt 1,5g.
Nettovikt 120g/avrunnen vikt 84g. Tillverkad i Portugal
Beställ 10 valfria firrar (5x2 burkar) och få 50 kr rabatt på ditt köp.