Makrillfiléer på Portugisiskt vis (2 st)
2 x 120 g
Olivolja, lök, morot, kryddnejlika, piri-piri, salt – och de finaste makrillfiléerna! Det blir inte mer ”lunch på en uteservering på Algarvekusten” är så. Inläggningen för tankarna till inlagd sill, men med en portugisiskt twist. En favorit i Sardinlåde-familjen.
Ingredienser:
Makrillfiléer 90g/75%, Olivolja, Lök, Morot, Kryddnejlika, Piri-piri, Salt.
Fisk & Område: Makrill (Scomber Colias) eller (S. Japonicus). Atlantic Ocean NE FAO 27. IUCN: Least concern (LC).
Näringsvärde 100g: Energi 1190kj/287kcal, Fett 23g varav mättat 3,5g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Fibrer 0,4g, Protein 20g, Salt 0,96g. Omega 3: 579mg/100g. Portion 90g: Energi 1071kj/258kcal, Fett 20g varav mättat 3,2g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Fibrer 0,4g, Protein 18g, Salt 0,86g. % av Dagligt referensintag per portion: Energi kj 13%/kcal 13%, Fett 29% varav mättat 16%, Kolhydrater 0% varav sockerarter 0%, Fibrer - , Protein 37%, Salt 14%..
Beställ 10 valfria firrar (5x2 burkar) och få 50 kr rabatt på ditt köp.