Makrillfiléer i Senapssås x 2

2 x 120 g

En syrlig portugisisk senap till de fina filéerna är en riktigt bra kombination. Vänd gärna burken upp och ner innan servering så att såsen fördelas jämnt över all fisk. I senapen ingår några relativt ovanliga vegetariska ingredienser; Karob ger en naturlig sötma till senapen och Guar är en glutenfri stabilisator. 


Ingredienser: 
Makrill filéer 90g/75%, Senap (vinäger, vatten, socker, Salt, modifierad
majsstärkelse, senapsmjöl, karob, guar, kryddor), Solrosolja, Vinäger, Salt.
Fisk & Område: Makrill (Scomber Colias) eller (S. Japonicus) Atlantic Ocean
NE FAO 27. IUCN: Least consern (LC)Näringsvärden 100g: Energi 709kj/170kcal,
Fett 9,2g varav mättat 2,1g, Kolhydrater 1,2g varav sockerarter 1,0g, Fibrer
0,8g, Protein 20g, Salt 1,9g. Omega 3: 1373mg/100g. Portion 90g: Energi
638kj/153kcal, Fett 8,3g varav mättat 1,9g, Kolhydrater 1,1g varav sockerarter
0,9g, Fibrer 0,7g, Protein 18g, Salt 1,7g. % av Dagilgt referensintag per
portion: Energi kj 8%/kcal 8%, Fett 12% varav mättat 9%, Kolhydrater 0% varav
sockerarter 0%, Fibrer - , Protein 36%, Salt 29%.

58 kr

VisaMasterCardSwish