Sardinfiléer Skinn & Benfria i Olivolja (2 st)
2 x 120 g
Om Algarve-kusten i Portugal var en maträtt, skulle det vara dessa sardinfiléer. Ta en tugga och åk på en smakresa till salta vågor, stålande sol och myllrande fiskehamnar. Balansen mellan de tre ingredienserna; sardiner, olivolja och salt, är perfekt. En favorit vi aldrig tröttnar på.
Tips! Använd olivoljan i matlagning, den är både nyttig och fantastiskt god.
Ingredienser:
Sardinfiléer 90g/75%, Olivolja 25% Salt.
Fisk & Område: Sardin (Sardina pilchardus), Atlantic Ocean NE FAO 27.
Näringsvärde 100g: Energi 902kj/216kcal, Fett 14g varav mättat 3,7g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 23g, Salt 0,62g. Omega 3: 3042mg/100g. Portion 90g: Energi 812kj/195kcal, Fett 13g varav mättat 3,3g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 20g, Salt 0,56g. % av Dagligt referensintag per portion: Energi kj 10%/kcal 10%, Fett 18% varav mättat 17%, Kolhydrater 0% varav sockerarter 0%, Protein 41%, Salt 9%.
Beställ 10 valfria firrar (5x2 burkar) och få 50 kr rabatt på ditt köp.