Sardinpaté 88g (4x22g)

2 x 88 g

Sardinpaté är lika vanlig eller vanligare i Portugal än vad Kalles Kaviar är i Sverige. Portugiserna äter Sardinpaté till frukost på mackan eller till lunch och middag som småplock innan maten kommer fram. Ät som den är med en brödbit, eller använd tillsammans med några sardiner på en macka!


Ingredienser:
Sardin 40%, Makrill 20%, Solrosolja, vatten,
Tomatkoncentrat, Sojaprotein, Senap (vatten, vinäger, socker, salt, senapsfrö, johannesbrödsmjöl (Karob), guar-gummi,
kryddor), Salt. Fisk & Område: Sardin (Sardina pilchardus) Makrill (Scomber
spp) Atlantic Ocean NE FAO 27. IUCN: Least concern (LC). Näringsvärden 100g:
Energi 1246kj/301kcal, Fett 25g varav mättat 4,8g, Kolhydrater 1,9g varav sockerarter
0g, Fibrer 2,1g, Protein 17g, Salt 0,8g. Portion 22g: Energi 274kj/66kcal, Fett
5,5g varav mättat 1,1g, Kolhydrater 0,4g varav sockerarter 0g, Fibrer 0,5g,
Protein 3,6g, Salt 0,18g. % av Dagligt referensintag per portion: Energi kj 3%/kcal
3%, Fett 8% varav mättat 5%, Kolhydrater 0% varav sockerarter 0%, Fibrer - ,
Protein 7%, Salt 3%.





58 kr

VisaMasterCardSwish