Sardiner i Olivolja (2 st)

2 x 120 g

Smaken av sardin bevaras allra bäst när fisken konserveras med skinn och ben – det är helt klart värt lite extra jobb med rensningen! Och äter du t.ex. de små benen i strömming är det bara att mumsa på. Smakexplosionen beror dels på att inläggningens ingredienser är med från början vid konserveringen, vilket inte är fallet vid konservering av filéer.

Tips! Använd olivoljan i matlagning, den är både nyttig och fantastiskt god.


Ingredienser: 
Ingredienser: Sardiner 90g/75%, Olivolja 25%, Salt. 

Fisk & Område: Sardin (Sardina pilchardus), Atlantic Ocean NE FAO 27. IUCN: Least consern(LC). 

Näringsvärde 100g: Energi 902kj/216kcal, Fett 14g varav mättat 3,7g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 23g, Salt 0,62g. Omega 3: 3042mg/100g. Portion 90g: Energi 812kj/195kcal, Fett 13g varav mättat 3,3g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 20g, Salt 0,56g. % av Dagligt referensintag per portion: Energi kj10%/kcal 10%, Fett 18% varav mättat 17%, Kolhydrater 0% varav sockerarter 0%, Protein 41%, Salt 9%.


Beställ 10 valfria firrar (5x2 burkar) och få 50 kr rabatt på ditt köp.

70 kr



VisaMasterCardSwish