Sardiner i Olivolja x 2

2 x 120 g

Sardinsmaken bevaras bäst när fisken konserveras med skinn och ben. Detta beror till del på att ingredienserna till inläggningen är med från början vid konserveringen, vilket inte är fallet vid konservering av filéer. Om man är lite kinkig är det lite mer jobb att rensa dessa firrar, många tycker det är värt besväret, äter du t ex de små benen i strömming är det bara att mumsa på!


Ingredienser: 
Ingredienser: Sardiner 90g/75%, Olivolja 25%, Salt. Fisk
& Område: Sardin (Sardina pilchardus), Atlantic Ocean NE FAO 27. IUCN: Least
consern(LC). Näringsvärde 100g: Energi 902kj/216kcal, Fett 14g varav mättat
3,7g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 23g, Salt 0,62g. Omega 3:
3042mg/100g. Portion 90g: Energi 812kj/195kcal, Fett 13g varav mättat 3,3g,
Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 20g, Salt 0,56g. % av Dagligt referensintag
per portion: Energi kj10%/kcal 10%, Fett 18% varav mättat 17%, Kolhydrater 0%
varav sockerarter 0%, Protein 41%, Salt 9%.

52 kr

VisaMasterCardSwish